nasib baik ade dia :D

Hye peeps ! 
speech today I want to thank my bestie, i love you babe
thank you cause you listen to my problem, if I am close to you,
 I feel likehugging, crying beside you dear.
*sorry kalau pronounsation salah.HAHA !bedal jer.

aku pun tak tahu kenape semalam tibe2 mood lari , 
sorry dear susah kan ko taw taw .
hehe , tapi takpe laa , aku kuat , aku sabar .
tunggu masa nanti baru aku tunjuk diri aku yang sebenar2.
bia dia kenal aku nie sape bg dia .
huhu , thanks lagi skali ek.
first aku call ko semlm rase mcm dah reject nak nangis2 sume tue , 
so , aku tukar topik lain ,
 tapi entah kenape tibe2 bole cakap pasal tue pulak , HAHA !
lawak lawak ! bole nangis lagi , 
act , aku pun da lame tak nangis nie ..
so , mengade sikit je lah ngan ko kan , 
eleh , mcm ko tak paham pulak aku nie , huahua
tengah syok2 cerita , batery abes pulak , 
sengal betul ..
HAHA !
k laa , bai :D

i love you Nurul Nadia Bt Otman Ali ,
my superb ladies only.
keep in touch okay!

5 comments:

  1. syafiqah.s cici buncitDecember 16, 2011 at 3:03 PM

    ok lah tue ade some people nak dgr problem kite , tapi jgn lah bile snang tinggal kan and bila susah cri balik . itu bukan nmenye BFF right ? so aku rase ko pun understnd what i means right ? so ok lah .... susah senang kite hdapi same2 . <3

    ReplyDelete
  2. @syafiqah.s cici buncit
    urm , yelah , bukan senang kan nak jumpe kawan yg bile susah same2 jugak , selalu nye bile senang jer baru bersame , hurmm , itulah hakikat nye berkawan kan , so , be patient ,, huhu , oyeah , i understand what you means , peace :d watlekk suda , huhu

    ReplyDelete
  3. syafiqah.s cici buncitDecember 16, 2011 at 6:45 PM

    selamat ko faham what i means , hihihi . ingt tau nnt tukar ape yg aku ckp tue . hihihi , so now ko dah ok belum dgn admire ko ? problem ape ko dgn admire ko ? cube crite dkt aku sikit ...... dgr ko pnye story dkt atas nih mcm rumit je . hihih , mcm problem rumah tangga . hehehe

    ReplyDelete
  4. ouh , yg status kat fb tue pasal admire aku , yg kat blog nie pasal tettt ! tak boley bgtaw kat sini , nanti aku text ko ye yayunk , aku bgtaw nanti okay , HEHE .now aku takde krdt nak text sape2

    ReplyDelete
  5. syafiqah.s cici buncitDecember 20, 2011 at 1:35 PM

    ouh ok2 , nnt dah ade krdt txt aku ek . hihihi . ok bebeh 1

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...