Emosional lagi ke aku ???

berdasarkan dgn entry semlm ..
hurmmm :(
nmpak nye aku dah silap and terlepas ckap yg aku sedih dye tak texting aku ,,
sebb sbelum nie aku ckap aku tak marah pun , aku paham dye keje ,,
tpi , semlm myb lah aku nie dah trlampau emosional kan,
then terus aku text dye aku ckap aku sedih dye tak texting aku langsung semlm ,
haish ! kenape aku mcm nie ..
calm down wanie , dont be sad okay!
be patient ,
untuk teruskan relationship nie wanie kne paham ..
watlek lah kan ..
hurmmm :(
bie , i'm so sorry sebb buad u kecik hati dgn kate2 i semlm ,
really2 sorry dear !

korang taw ,smpaikan dye ckp mcm nie ..
"kalo bleh i taknak bg u sedih,bukan saje i taknak mcg,bukan saje nak bg u sedih,semua ade sebb,klo u sedi je slalu,bosan,i rase baik i pergi,i taknak semua nye jdi kat u,i syg kan u,tpi i xbg kebahagiaan,watpe bercinte,bercinte tpi asyik keje"

bie , i taknak u pergi dri i, i mintak maaf kat u sayangg !
hurmm , mybe salah aku jugak sebb tak paham keadaan dye kan ,
okay!lepas nie aku try. promise bie ,
i tak penah ckap kat u suh tnggalkan i , i just brterus terang ape prasaan i semlam.
act, aku pun tak suke nak bg taw kat dye yg aku sedih lah , hape lah , hurmmm , tpi semlm ...
huhhh ! aku betul2 mnyesal dgn kejadian semlm laa weh..

bie u taw i tak semlm sebelum i tido , i nangis ??
tak taw kan ?? nak bg taw laa nie ..
i kan da bgtaw kat u i tak bole if tak texting u bie ..
kan kan ??
tapi soryy semlm i terlmpau emosional ....

okay , bye !





2 comments:

  1. hurmm , yelah , tpi sedeyh sgt sebb tak texting langsung , Hurmm :(

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...